27-09-2018 

Nieuwe deurpakking

Zoals u vast weet zijn wij als bedrijf altijd bezig met innoveren in de vorm van het bedenken van nieuwe producten, maar ook door onze bestaande producten verder te verbeteren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een onderdeel van onze kachels dat nog beter kon was de afdichting van de deur.

We werken al jaren met een gelijmd hittebestendig koord. We hebben nu een alternatief ontwikkeld dat nog beter functioneert. Het gaat om een roestvaststalen deurafdichting, die we in huis produceren. Deze afdichting slijt niet en is luchtdicht. Waar vaak nog een heel klein beetje zuurstof kon weglekken, gebeurt dat met deze nieuwe afdichting helemaal niet meer. De montage is eenvoudig, de afdichting ziet er nog netter uit dan bij het koord en de levensduur is oneindig. Graag bieden wij u als gewaardeerde klant de kans uw deur te laten reviseren.

Deur JAcobus samenstelling NB
Wat houdt reviseren in?

Wij hebben een pakket samengesteld waarbij de deur van uw kachel compleet gereviseerd wordt. Wij:
  • brengen een nieuwe glaspakking (afdichting tussen deur en ruit)Refit JAcobus 12 NB small
  • brengen de nieuwe RVS deurpakking aan (afdichting tussen kachel en deur)
  • vervangen de boutjes/moertjes dan wel het bevestigingsmateriaal
  • maken de ruit schoon
  • spuiten de deur indien nodig opnieuw  in hittebestendige lak in dezelfde kleur als die van de kachel. (Let op: er kan in het begin een tint verschil in deur en kachel zijn. Dit zal na verloop van tijd weer gelijk trekken en wordt nooit als storend ervaren.)De kosten voor een revisie van uw JAnus/ JAcobus deur staan in onderstaande tabel aangegeven. Genoemde prijs is inclusief BTW en eventueel verzendkosten3). Kiest u voor de optie 'incl. verzenden' dan ontvangt u na besteling een antwoordnummer voor verzending naar fabriek en wij verzorgen de retour zending. U ontvangt instructies voor het demonteren, monteren en verzenden. Betalen kan onder andere via Ideal en Paypall.

Type kachel1) JAcobus 6 JAcobus 9 JAcobus 12 JAnus2) 6 JAnus2) 9 JAnus2) 12 JAnus2) 14
prijs (€)
Incl. verzendkosten heen en terug 3)
119,- 129,- 139,- 149,- 159,- 169,- 179,-
prijs (€)
Bij halen en brengen te Gorredijk 4)
89,- 99,- 109,- 119,- 129,- 139,- 149,-

1) De refit is niet mogelijk op deuren van JAnus Super modellen.
2) De refit kan alleen uitgevoerd worden op deuren van JAnus kachels die door Janco de Jong gemaakt zijn! Dus niet op "janus" kachels van andere producenten.
3) U kunt uw 'deurrevisie incl. verzenden' hier bestellen:
JAcobus 6, JAcobus 9, JAcobus 12, JAnus 6, JAnus 9, JAnus 12, JAnus 14
4) Als u de deur in Gorredijk brengt hoeft u geen online bestelling te doen. Betalen kan bij afhalen met PIN of contant.

Hieronder een video met uitleg hoe u de deur uit de kachel neemt.