JAcobus TUNNEL

JAcobus® TUNNEL
Zicht van twee kanten! Deze versie van de duurzame JAcobus houtkachel is speciaal ontwikkeld op verzoek van onze klanten. De JAcobus TUNNEL heeft dezelfde sterke eigenschappen als de andere JAcobus-modellen, alleen is deze uitgevoerd met glas aan beide zijden. Daardoor kan de kachel prachtig midden in een ruimte worden geplaatst en geniet u optimaal van het vlammenspel in de kachel.

221020TH JHT6878


Uitvoeringen
De JAcobus TUNNEL wordt geleverd in drie vermogens: van de compacte JAcobus 6 kachel tot en met de grote JAcobus 12. De pluspunten van de JAcobus houtkachel zelf kent u misschien al: het tijdloze design, de duurzaamheid vanwege het unieke verbrandingssysteem dat voor een zeer hoog rendement en optimale verbranding zorgt, het grote gebruiksgemak dankzij de eenknopsbediening én de levenslange garantie op het staalwerk, het laswerk en het hang- en sluitwerk.

De JAcobus TUNNEL is altijd uitgevoerd met een bovenaansluiting voor afvoer van de rookgassen. In vergelijking met de ‘standaard’ JAcobus houtkachels zijn de JAcobus TUNNELhaarden hoger uitgevoerd. De JAcobus TUNNEL 9 en 12 zijn 10 cm hoger waardoor de totale hoogte van deze kachels 88 cm is. De JAcobus 6 TUNNEL is 78cm hoog.

Verbrandingssysteem
Doorkijk Jacobus solo 300x300Het hart van de JAcobus TUNNEL is dezelfde verbrandingskamer als van de JAcobus houtkachel. De JAcobus TUNNEL heeft dus hetzelfde in 2008 ontwikkelde hoogwaardige verbrandingssysteem waarvoor Janco de Jong in 2008 octrooi heeft verkregen. Dit bijzondere verbrandingssysteem zorgt voor een aantal unieke eigenschappen:
 

  • Zeer hoog rendement (>80%)
  • Zeer schone verbranding
  • CO uitstoot (<800mg/Nm3)
  • Lage uitstoot fijnstof (<40mg/Nm3)
  • Zeer gebruiksvriendelijk door 1-knopsbediening


De JAcobus TUNNEL voldoet hierdoor aan de strengste eisen die in Europa gelden en dus ook aan de ECOdesign norm die in 2022 in Nederland van kracht gaat.

Meer weten over het JAcobus verbrandingssysteem? Lees hier verder.

Brochure JAcobusJdeJ Vragen
Technisch overzicht JAcobus